Donald Trump spune "pas" salariului de la Casa Albă

155
Donald Trump spune

Articole recomandate

Donald Trump va renunța la salariul de președinte al SUA, circa 400.000 de dolari anual, a declarat acesta în primul interviu pe care l-a acordat de când a fost ales șef al statului.

În acest interviu pentru CBS, realizat în locuința sa din New York și difuzat duminică, republicanul Donald Trump oferă detalii despre câteva puncte din programul său și despre modul în care își vede mandatul, potrivit news.ro.

Omul de afaceri, a cărui avere personală era estimată de revista Forbes, la începutul lunii octombrie, la 3,7 miliarde de dolari, a spus că va primi doar dolarul simbolic pe care legea îl obligă să-l primească.

Trump a lansat, de asemenea, un apel la calm, în contextul în care de când a devenit președinte au loc tensiuni în întreaga societate. "Nu vă fie frică. Ne vom restabiliza țara", le-a transmis el celor care protestează zilnic în mai multe orașe din America. El a condamnat, totodată, actele de violență și hărțuirea minorităților - musulmani, afro-americani sau hispanici - care, potrivit opoziției democrate și unor asociații, s-au intensificat de la 8 noiembrie.

"Sunt trist să aud acest lucru. Și spun: încetați. Dacă poate ajuta, o spun, și o spun în fața camerelor: opriți acest lucru", a declarat președintele ales.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5947 secunde