Donald Trump va limita accesul imigranților din Siria și alte șase state

143
Donald Trump va limita accesul imigranților din Siria și alte șase state - donaldtrump-1485328069.jpg

Articole recomandate

"Președintele Donald Trump va semna mai multe ordine executive, miercuri, prin care va impune interdicții temporare pentru majoritatea refugiaților din Siria și din alte șase state din Orientul Mijlociu sau din Africa, potrivit unor experți citați de Reuters. 


De asemenea, ordinul va suspenda eliberarea vizelor pentru cetățenii unor state precum Siria, Irak, Iran, Libia, Somalia, Sudan și Yemen, au mai declarat experții, care au cerut să-și păstreze anonimatul. 


Donald Trump a postat pe o rețea de socializare următorul mesaj: "Este o ZI MARE cu privire la securitatea națională, mâine. Printre multe alte lucruri, vom construi un zid", informează Reuters. 


Măsurile cu privire la securitatea frontierelor vor include construirea unui zid la graniță Mexicului, dar și alte acțiuni menite să reducă numărul imigranților care locuiesc în Statele Unite ale Americii. 


Stephen Legomsky, consilier șef din cadrul serviciilor de cetățenie și imigrare în fosta administrație Obama, a declarat că președintele are autoritatea de a limita intrarea refugiaților în țară și eliberarea vizelor pentru anumite țări, însă doar dacă este în interesul publicului. 


"Dintr-un anumit punct de vedere, măsurile se poziționează în limitele legale", a spus Legomsky. "Cu toate acestea, din perspectiva politicii, ar fi o idee groaznică, pentru că există, în acest moment, nevoia de a acorda ajutor umanitar refugiaților". 


Alte măsuri pot include direcționarea tuturor agențiilor să finalizeze un sistem biometric de identificare pentru cetățenii care intră și ies din Statele Unite, precum și o acțiune împotriva imigranților care primesc în mod fraudulos beneficii guvernamentale. Pentru a restricționa imigrația ilegală, președintele Donald Trump a promis să construiască un zid la granița SUA-Mexic și să deporteze migranții care trăiesc ilegal în interiorul Statelor Unite. 










Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 25 Ianuarie 2017
Stire din Actual : CIA are un nou șef
Pagina a fost generata in 0.9511 secunde