Dosarul prostituției cu minori se extinde până în ograda Patriarhiei

418
Dosarul prostituției cu minori se extinde până în ograda Patriarhiei - pedofilcopycopy92003800-1311833148.jpg

Un tânăr îl acuză pe preotul de la Biserica de la Palatul Cotroceni că a întreținut relații sexuale cu el pe vremea când încă era minor. Relațiile homosexuale s-ar fi consumat în chilia preotului de la Patriarhie, informează Realitatea.net.


Tânărul apare în dosarul de proxenetism homosexual în care directorul OTV, Doru Iuga, a fost arestat. De altfel, astăzi se judecă recursul înaintat de cele șase persoane acuzate de de întreținere de relații sexuale cu minori și de proxenetism.

Tânărul a povestit că, în urmă cu aproximativ un an și zece luni, când era minor, a întreținut relații sexuale cu părintele Irineu Dogaru, de la Patriarhie.



Băiatul spune că s-a întâlnit cu preotul de aproximativ șase-șapte ori, într-un interval de două-trei luni, pentru a face sex.

"Mi-a făcut legătura cu el un prieten. Ne-am întâlnit într-o joi-seară, pe la 21.30, în fața HoteluluiHoroscop. Eu am venit cu taxiul și mă aștepta acolo cu BMW-ul lui de serviciu. Era îmbrăcat în haine preoțești, dar nu avea cruce la gât. M-a întrebat cât iau pentru sex anal și oral. I-am făcut un preț de 350 de lei și mi-a dat o hârtie de 100 de euro", spune băiatul.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5739 secunde