Ministerul Educației vrea să împartă elevii pe categorii

653
Ministerul Educației vrea să împartă elevii pe categorii - elevi-1311834348.jpg

Din cauza notelor foarte slabe pe care le-au obținut la examen, Ministerul Educației vrea să împartă elevii în după categorii: cu rezultate slabe, medii și foarte bune. Totul pentru a împiedica profesorii să le dea note mari elevilor pe ochi frumoși.

Mai mult, evaluarea ar începe din clasa întâi, iar dacă un elev mai slab ar primi o notă de 10 ar ridica un semn de întrebare, iar directorul școlii ar putea lua măsuri.

"Consider benefică această măsură pe care Minsterul Educației vrea să o inițieze, pentru că, așa cum am dorit să avem un bacalaureat aproape de realitate, așa trebuie să avem și o situație școlară a elevilor cât mai aproape de adevăr. Dacă această măsură va fi adoptată, obligatoriu va trebui să avem un bacalaureat diferențiat. Nu toți copiii au capacitatea inițială de a luat un bacalaureat la același nivel cu copiii care provin din colegiile naționale sau licee teoretice. Elevii vot trebui îndreptați în funcție de capacitățile lor, de mediile lor obținute pe bune", a spus Marius Nistor, președintele executiv al Federației Spiru Haret.

Ministerul vrea să aplice propunerea din acest an școlar.

 

Citește mai departe



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5152 secunde