Două avioane s-au prăbușit în Pacific

100
Două avioane s-au prăbușit în Pacific - 20140401f0malaysiapla28ce2-1464335072.jpg

Articole recomandate

Două avioane de vânătoare F-18 s-au prăbușit în Oceanul Atlantic, în largul coastelor statului american Carolina de Nord, cel puțin doi membri ai echipajelor fiind salvați, relatează presa americană. Cele două avioane F-18 s-au prăbușit joi dimineață (joi după-amiază, ora României) la circa 40 de kilometri în larg de zona Oregon Inlet, situată în statul Carolina de Nord, pe Coasta de Est a Statelor Unite. "A fost vorba de o eroare produsă în zbor", a comunicat Paza de Coastă americană.

Mai multe echipaje ale Pazei de Coastă au participat la căutarea celor patru membri ai echipajelor și resturilor aparatelor de zbor.

Conform unor surse militare, cele două avioane de vânătoare aparțineau Forțelor navale americane și au intrat în coliziune în aer. Avioanele decolaseră de la baza aeriană Oceana, situată în statul american Virginia de Vest și participau la un exercițiu militar.

Cei patru membri ai echipajelor avioanelor de vânătoare s-au catapultat și au fost salvați de un elicopter militar HH-60 Jayhawk, trimis de Paza de Coastă, fiind transferați la un spital din orașul Chesapeake.







Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.143 secunde