Dramă în SUA. Un bărbat a deschis focul asupra unei familii după ce și-a incendiat casa

254
Dramă în SUA. Un bărbat a deschis focul asupra unei familii după ce și-a incendiat casa - w560xh316incendiu1-1350887166.jpg

Un bărbat a deschis focul asupra unei familii din California, omorând două persoane și rănind alte trei, după ce și-a incendiat casa, relatează CNN, citat de realitatea.net.

Poliția din Inglewood a declarat că a descoperit un cadavru ars, neidentificat în casa incendiată a suspectului John Moses.

Poliția crede că Moses și-a incendiat locuința sâmbătă înainte de a se îndrepta spre casa lui Filimon Lamas. Acolo, cu o mască de zugrav pe față, Moses a deschis focul asupra familiei Lamas: tatăl, mama în vârstă de 28 de ani și cei patru copii ai lor.

Filimon Lamas s-a pus în fața copiilor săi pentru a îi apăra de gloanțe, murind pe loc. Fiul său în vârstă de patru ani a fost împușcat în cap. Deși mama a fost rănită la ambele picioare a reușit să fugă din casă cu băiatul care a murit ulterior.
Mama copiilor, un băiat în vârstă de șase ani împușcat în pelvis și o fată în vârstă șapte ani împușcată în piept se aflau în stare critică dar stabilă.


Singurul care a scăpat nevătămat a fost fiul cel mare în vârstă de 8 ani, relatează aceeați sursă.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3056 secunde