Economia cu cea mai rapidă creștere în 2013 se bazează pe jocuri de noroc

251
Economia cu cea mai rapidă creștere în 2013 se bazează pe jocuri de noroc - poker74ee92f4c8-1357303780.jpg

Regiunea administrativă Macao va fi economia cu cea mai rapidă creștere în acest an, potrivit ultimelor estimări realizate de Economist Intelligence Unit.


Creșterea va fi mai accelerată pe măsură ce noile proiecte de cazinouri se finalizează și vizitatorii chinezi (cu salarii în creștere) continuă să ridice veniturile din jocuri de noroc, transmite capital.ro.

Mongolia, care este pe locul doi, poate să mulțumească tot Chinei pentru creșterea explozivă prognozată pentru 2013. Cererea Chinei pentru minereuri a dus la creșterea investițiilor în sectorul minier din Mongolia. Anul acesta, Oyu Tolgoi, unul dintre cei mai mari operatori minieri de cupru și aur din lume, își va începe producția comercială.

China și-a propus o creștere economică de peste 8% în acest an, cu potențial mai mare, dar care depinde de mișcările pe care le va urma restul lumii.

Europa va suferi în continuare, cu Grecia în fruntea declinului. Cancelarul german a afirmat recent că criza zonei euro este "departe de a se termina", completează sursa citată.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 19 Decembrie 2012
Stire din Economie : Euro s-a întărit
Pagina a fost generata in 0.3708 secunde