Elevii ruși, îndemnați să strângă bani pentru a înlocui avionul doborât de turci

89
Elevii ruși, îndemnați să strângă bani pentru a înlocui avionul doborât de turci - schoolsu24moneyscandal16237400-1448969306.jpg

Articole recomandate

Un director de școală din Rusia i-a îndemnat pe elevi să strângă bani pentru a cumpăra un avion care să îl înlocuiască pe cel doborât în Siria de turci, scrie Moscowtimes.com. Propunerea nu a fost pe placul părinților.

Părinții din orașul Saratov s-au declarat revoltați de propunerea unei directoare de școală, care i-a îndemnat pe elevi să strângă fonduri pentru înlocuirea avionului Su-24 doborât săptămâna trecută în Siria.

"Vrem ca teroriștii să fie paralizați de frică atunci când vor vedea avionul rusesc", a spus Tatiana Raikova la o reuniune a administrației locale, zilele trecute.

Directoarea a mai spus că elevii vor lansa un site pentru a coordona strângerea de fonduri.

Părinții nu au fost încântați. Unii dnitre ei au atras atenția că profesoara i-a atras pe elevi într-o dezbatere nepotrivită pentru copii.

Alții au spus chiar că elevii au fost expuși unor eventuale răzbunări din partea teroriștilor. "Copilul meu are 7 ani. Au uitat de Beslan?", a întrebat un părinte, care a făcut referire la atentatul sângeros de la școala din Beslan.

Mai mulți părinți au anunțat că vor face o plângere la procuratură împotriva staff-ului școlii, scrie realitatea.net



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2237 secunde