Fără precedent! Putin acuză Turcia. Iată ce a declarat președintele rus

193
1
Fără precedent! Putin acuză Turcia. Iată ce a declarat președintele rus - putin1-1448970917.jpg

Articole recomandate

Avion doborât în Turcia. Președintele rus Vladimir Putin a acuzat Ankara că a doborât, săptămâna trecută, un bombardier rusesc aproape de frontiera siriană, cu scopul bine definit de a proteja traficul de petrol al organizației Statul Islamic (SI), informează Reuters și AFP.

Dezvăluiri șocante la Paris: "Turcia ne-a doborât avionul pentru a proteja rutele pe care petrolul ISIS intră pe teritoriul său"

"Avem toate motivele să credem că decizia de a doborî avionul nostru a fost dictată de dorința de a proteja aceste căi pentru transportul petrolului spre teritoriul turc", a declarat Putin într-o conferință de presă, la Paris.

Putin a explicat că Rusia a primit informații arătând că petrolul SI este transportat prin Turcia, subliniind că doborârea avionului este o "mare greșeală".

Președintele Statelor Unite, Barack Obama, a exprimat regret, la întrevederea cu omologul său rus, Vladimir Putin, pentru doborârea de către Turcia a bombardierului rus, anunță Kremlinul.

Comentează știrea

costica
25 august 2016
Suntem o forță de neoprit!

Garantat bani pentru rezultate! Ai acum in fata o oferta super-serioasa! Iata si de ce: pentru ca numai aici poti sa castigi bani imediat, din prima luna, fara sa recrutezi oameni, fara sa construiesti retele, doar cu o activitate eleganta si simpla! Cere acum mai multe detalii la email: pacurarucostica1963@gmail com

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4609 secunde