Vladimir Putin vizitează Iranul după opt ani

138
1
Vladimir Putin vizitează Iranul după opt ani - vladimirputin-1448299219.jpg

Articole recomandate

Rusia a anulat interdicția vânzării de tehnologie nucleară către Iran. Decizia a fost anunțată de Vladimir Putin o dată cu vizita pe care acesta o întreprinde pentru prima dată în ultimii 8 ani la Teheran.


Cu această ocazie, Putin s-a întâlnit cu președintele iranian Hassan Rohani și cu liderul suprem, ayatollahul Ali Khamenei. Au fost abordate mai multe subiecte ce țin de colaborarea economică dintre cele două țări precum și situația politico-militară din Siria, în contextul în care Moscova și Teheranul sunt singurii aliați ai regimului Bashar al Assad.

Tot cu această ocazie, Rusia a anunțat și vânzarea către Iran a sistemelor de apărare antiaeriană S-300, o decizie criticată de către occident și Israel, potrivit Realitatea.net.



Comentează știrea

ruslan
23 noiembrie 2015
Faci bani de acasa

Faci bani de acasa! Internetul este o inventie minunata! Pe internet gasesti acum acest curs online care te invata pas cu pas, cu multe explicatii, cum faci bani de acasa! Cursul este GRATUIT si te invata cu multe indicatii foarte simple si clare cum faci bani de acasa! Vrei si tu cu seriozitate sa inveti ceva nou si de viitor? Cere imediat informatii mai multe la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4571 secunde