Militarii ruși au scris "Pentru Paris" pe bombe care urmau să fie lansate în Siria

140
1
Militarii ruși au scris

Articole recomandate

Militarii ruși au inscripționat cuvintele "Pentru Paris" pe bombe care urmau să fie lansate asupra unor obiective din Siria, într-un mesaj de solidaritate cu victimele atentatelor de la Paris din 13 noiembrie, relatează Reuters în pagina electronică.

O înregistrare video postată pe Internet de Ministerul rus al Apărării arată de asemenea un militar care scrie "Pentru oamenii noștri" pe o bombă, la baza aeriană rusă Hmeymim, din Siria.

"Piloții și tehnicienii de la baza aeriană Hmeymim le-au transmis teroriștilor mesajul lor prin serviciul special aerian de poștă", se arată într-un comentariu care însoțește imaginile.

Rusia și-a intensificat raidurile aeriene împotriva militanților sirieni, inclusiv a celor din cadrul grupării Stat Islamic, care a revendicat atentatele de la Paris soldate cu 130 de morți și doborârea unui avion rus de pasageri în Egipt, în octombrie, soldată cu moartea tuturor celor 224 de persoane de la bord.

Politicienii ruși au afirmat că atacurile de la Paris subliniază nevoia ca Occidentul și Moscova să uite divergențele și să își unească forțele împotriva militanților din Siria.

Comentează știrea

rodica
21 noiembrie 2015
oferta job

Avem urgent nevoie de colaboratori pentru activitate usoara la domiciliu! Se lucreaza in timpul liber, part-time, circa 2 sau 3 ore pe zi. Cerem cunostinte minime de navigare pe internet, si cel putin studii medii. Cereti acum detalii mai multe la adresa de email: [email protected]

Pagina a fost generata in 2.1165 secunde