Este oficial! Donald Trump, candidatul Partidului Republican pentru alegerile prezidențiale

100
Este oficial! Donald Trump, candidatul Partidului Republican pentru alegerile prezidențiale - donaldtrump-1468999099.jpg

Articole recomandate

Donald Trump este oficial candidatul Partidului Republican pentru alegerile prezidențiale din noiembrie. El a strâns cu aproape 500 de voturi mai mult decât avea nevoie. O ultimă încercare de a bloca nominalizarea afaceristului, făcută de câțiva delegați, a eșuat. Donald Trump va intra în lupta pentru Casa Albă alături de guvernatorul statului Indiana, Mike Pence, pe care l-a ales special pentru a incerca unificarea Partidului Republican.


Donald Trump nu a fost prezent la Ohio, dar s-a adresat republicanilor în direct de la sediul său de campanie din Turnul Trump din New York.

Donald Trump, candidatul republican pentru Casa Albă: "Sunt foarte mândru că sunt nominalizarea voastră pentru funcția de președinte al Statelor Unite. Este o onoare să fiu alături de guvernatorul Mike Pence, care este un om incredibil și care va fi un vicepreședinte grozav. Vom câștiga președinția, vom aduce schimbare adevărată și leadership la Washington. Va fi o administrație care va pune poporul american pe primul loc. "

Donald Trump se va lupta pentru fotoliul de la Casa Albă cu Hillary Clinton, care speră că îi va urma la conducere lui Barack Obama. Fosta primă doamnă ar putea să o aleagă ca vicepreședinte și partener de cursă electorală pe Elizabeth Warren, senator de Massachusetts , care a devenit principalul critic al lui Donald Trump în ultimele luni. Dacă va fi așa, ar fi pentru prima oară când în cursa pentru Casa Albă va intra o echipă feminină.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0659 secunde