Trump șochează din nou! Îl laudă pe Saddam Hussein pentru uciderea teroriștilor

229
Trump șochează din nou! Îl laudă pe Saddam Hussein pentru uciderea teroriștilor - trumplaudasadam-1467894176.jpg

Articole recomandate

Donald Trump nu încetează să facă comentarii din ce în ce mai bizare. În timpul unei întâlniri cu susținătorii săi, candidatul republican l-a lăudat pe fostul dictator irakian Saddam Hussein: "Saddam Hussein a fost un tip rău. Malefic. Dar știți ce a făcut bine? A omorât teroriștii! Și a făcut-o bine. Nu a mai stat să le citească drepturile, nu a mai contat, erau teroriști și au sfârșit pe măsură. Astăzi, Irakul este un fel de Harvard al teroriștilor. Dacă vrei să fii terorist, mergi în Irak".

Nu este prima dată când miliardarul l-a lăudat pe dictatorul irakian, dar co-mentariile pe care le-a făcut au atras atenția într-un mod negativ. În luna octombrie, Trump a declarat că lumea ar fi mult mai bună dacă dictatorii precum Hussein sau Gadhafi ar mai deține puterea.

"Uitați-vă la Libia. Uitați-vă la Irak. Înainte nu erau teroriști în Irak. Saddam Hussein îi omora imediat. Irakul a devenit acum universitatea de excelență a terorismului", a declarat el.

"Trump l-a lăudat încă o dată pe Saddam Hussein ca un mare asasin de teroriști. În realitate, regimul lui Saddam Hussein a fost un mare susținător al terorismului", a scris într-un comunicat un consilier al candidatei democrate, Jake Sullivan.

"Complimentele necorespunzătoare ale lui Trump pentru dictatori și lecțiile bizare pe care pare a le trage din istorie arată ce comandant-șef ar fi el și cât de neadaptat ar fi funcției la care aspiră", a adăugat el, citat de Agerpres.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.2874 secunde