Soția lui Donald Trump, acuzată de plagiat

204
Soția lui Donald Trump, acuzată de plagiat - melania-1468928996.jpg

Articole recomandate

Melania Trump, aflată pe scenă, luni seară, la Convenția republicană pentru a susține candidatura soțului ei, este acuzată că ar fi plagiat discursul actualei Primei Doamne a SUA, Michelle Obama, de la Convenția democrată din 2008, incident care a suscitat o polemică în momentul în care Donald Trump urmează să fie învestit formal, relatează AFP.

Soția candidatului republican, fost manechin în vârstă de 46 de ani, a pronunțat un discurs elocvent, luni, la Cleveland, în care a lăudat americanilor calitățile soțului ei, posibil viitor președinte al SUA. O parte din discurs, care descrie valorile sale, seamănă foarte mult cu un pasaj din discursul lui Michelle Obama la Convenția democrată din 2008.

"Scriind frumosul ei discurs, echipa Melaniei a luat note despre sursele de inspirație din viața ei și în unele cazuri a inclus fragmente reflectând propria ei gândire", a reacționat Jason Miller, membru al echipei de comunicare al candidatului, într-un comunicat ambiguu, fără să admită plagiatul. "Experiența de imigrare a Melaniei și iubirea sa pentru America i-au alimentat discursul, ceea ce i-a asigurat succesul", a mai spus el. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3956 secunde