Expediţie curajoasă făcută de doi vloggeri români: Vor traversa deşertul Sahara!

188
Expediţie curajoasă făcută de doi vloggeri români: Vor traversa deşertul Sahara! - vlogger-1657719140.jpg

Articole de la același autor

Doi vloggeri români au plecat în aventura vieţii lor: în următoarele şase luni vor traversa Sahara pe un traseu deloc simplu. Cei doi au peste 100.000 de oameni din toată lumea care îi urmaresc. Pentru ei, promit că vor imortaliza întreaga experienţă, potrivit Antena3.ro


Alecsandra şi Adrian nu sunt străini destinaţiilor inedite. Aceştia au vizitat în trecut Coreea de Nord şi Cernobîl. Acum urmează să plece în cea mai aventuroasă expediţie de până acum: traversarea deşertului Sahara.

"Inovatia pe care o aducem, este o premieră românească, nu mergem prin Maroc, ci trecem Sahara prin mijlocul ei, din Algeria în Mauritania, printr-un traseu prin care au trecut foarte puţini strîini în ultimii 10 ani. Este un traseu controlat de armata mauritaniană pentru a preveni eventualele atacuri ale jihadiştilor.", a explicat Adrian Moldovan.

El a mărturisit că i-a luat câteva luni bune pentru a obţine nu doar vizele necesare în zonă ci şi permise militare fără de care nu se poate trece. 


Ideea acestui traseu i-a venit lui Adrian încă din copilărie când visa să ajungă în Africa. Abia în urmă cu un an au început pregătirile pentru a-şi concretiza visul, spune Alecsandra Moldovan. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9454 secunde