Explozie puternică în parcarea unei clădiri din Antalya

197
Explozie puternică în parcarea unei clădiri din Antalya - explozieantalya-1477403280.jpg

Articole recomandate

Mai multe persoane au fost rănite într-o puternică explozie care s-a produs, ieri dimineață, în parcarea unei clădiri care adăpostea Camera de Comerț și Industrie din Antalya, sudul Turciei, infor-mează Reuters.

La fața locului, au fost trimise ambulanțe, a relatat CNN Turk. Primarul stațiunii a declarat că viețile răniților nu sunt în pericol și că explozia ar fi putut fi accidentală.

"Între 10 și 12 cetățeni au fost răniți ușor de cioburi", a declarat, potrivit AFP, primarul Menderes Turel, care a insistat totodată că este "prea devreme" pentru a vorbi despre un posibil "act terorist".

Cauza exploziei produse la câțiva kilometri de aeroportul din Antalya, importantă stațiune turistică la Marea Mediterană, nu era imediat cunoscută.

"Ar putea fi o explozie accidentală. Informațiile inițiale sugerează că viețile răniților nu sunt în pericol", a declarat Turel, pentru postul CNN Turk.

Potrivit imaginilor transmise de televiziuni, dintr-o mașină distrusă de explozie se ridica fum, iar mai multe vehicule aflate în apropiere erau avariate. Explozia a provocat fisuri în fațada clădirii și a spart geamurile.

Turcia este în alertă, după mai multe atacuri cu bombă din acest an, atribuite grupării jihadiste Stat Islamic și militanților kurzi. În această lună, autoritățile din Ankara au interzis manifestațiile publice de teama unor noi atacuri, iar Departamentul de Stat al SUA și-a avertizat cetățenii cu privire la călătoriile în Turcia.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4863 secunde