Fără număr! Cum a mers darul la botezul copilului lui Laurenţiu Reghecampf

298
1
Fără număr! Cum a mers darul la botezul copilului lui Laurenţiu Reghecampf - laur-1664205185.jpg
Laurenţiu Reghecampf și Corina Caciuc au organizat, la Clubul Diplomat, un party grandios, cu ocazia botezului băiețelului pe care îl au împreună, potrivit RomaniaTV


Duminică, 25 septembire 2022, va rămâne o zi importantă pentru Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc. Antrenorul de fotbal și-a creștinat fiul cel mic, pe Liam Simeon. Corina Caciuc și Reghe au fost îmbrăcați la patru ace cu zâmbetul pe buze. După ce și-au creștinat fiul, cei doi s-au îndreptat spre restaurant, unde a urmat o petrecere de neuitat.


Invitații au fost aleși pe sprânceană, care nu s-au uitat la dar, dar și artiștii aduşi au întreţinut atmosfera de cinci stele. Pe rețelele de socializare, Reghe a postat numeroase imagini și clipuri video de la botezului micuțului Liam. Corina și Reghe au purtat ținute extravagante, care au atras imediat atenția invitaților. Fondatorul Monolit în România, Dragoș Dobrescu și soția sa au fost nașii lui Liam.

Laurenţiu Reghecampf a trecut peste momentul conflictului cu Anamaria Prodan și a dat o petrecere pe cinste la un restaurant de lux din nordul Capitalei. Invitații s-au distrat de minune și au gustat cele mai fine mâncăruri.


Pagina a fost generata in 0.3104 secunde