Anamaria Prodan îl pune la zid pe Laurenţiu Reghecampf: ,,Niciodată nu ai voie să faci transferuri din conturile familiei în conturile amantei!”

222
Anamaria Prodan îl pune la zid pe Laurenţiu Reghecampf: ,,Niciodată nu ai voie să faci transferuri din conturile familiei în conturile amantei!” - ana-1643897438.jpg

Articole de la același autor

Anamaria Prodan, cunoscută impresară de fotbalişti, nu îl menajează pe Larenţiu Reghecampf. Aceasta spune că antrenorul celor de la CS U Craiova nu avea niciodată dreptul să transfere bani din conturile familiei în contul actualei concubine.

Femeia de afaceri spune că familia trebuia prima să fie asigurată, iar tehnicianul să nu îi uite pe cei patru copii. Anamaria Prodan a dezvăluit şi cum încerca să îi ia apărarea antrenorului din Bănie când a fost surprins în diferite ipostaze alături de femei în timpuel liber.


"Familia te-a construit piesă cu piesă. Ai copii, încă eşti însurat, ai două fete, un băiat şi înca un baiat de 13 ani. Fetele noastre că nu sunt ale tale. Fetele astea merg în oraş. Dacă fetele zic: ,,Tati, opreşte-te, fetele astea de oraş, ajungi ultimul la ele, au un tarif.” Nu poţi să te arunci în cap. Când a plecat cu Rolls-ul de acasă şi amanta trage de uşa de la Rolls, şi apari în ziar. Şi eu zic: ,,Nu este soţul meu. Nu e bărbatul meu, e acasă, face grătar." (...) Aceşti patru copii trebuie asiguraţi pe viaţă. Niciodată nu ai voie să faci tu transferuri din conturile familiei în conturile unei amante despre care ne spuneai că e prostituată. Să ştim şi cine e amanta, tu să transferi bani, ca şi cum noi suntem zero baraţi", a spus Anamaria Prodan la  RealitateaSportivă


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5679 secunde