Reghecampf : Marica nu are ruptură musculară și ar putea juca în derby-ul cu Dinamo

118
Reghecampf : Marica nu are ruptură musculară și ar putea juca în derby-ul cu Dinamo - ciprianmarica-1459595802.jpg

Articole recomandate

Fotbalistul echipei Steaua Ciprian Marica, accidentat în meciul cu Pandurii Târgu Jiu de miercuri seara, nu a suferit o ruptură musculară și ar putea juca din nou în derby-ul cu Dinamo, programat la 10 aprilie, a anunțat, sâmbătă, într-o conferință de presă, antrenorul formației roș-albastre, Laurențiu Reghecampf.



"Avem totuși și o veste bună în ceea ce-l privește pe Marica, pentru că nu este vorba despre o ruptură sau de o întindere musculară. Sper ca el să revină pe teren săptămâna viitoare. O să aibă o săptămână de recuperare și apoi sperăm să îl putem folosi. Marica foarte bine că a ieșit la meciul cu Pandurii și că nu i s-a agravat accidentarea. Așa vom avea posibilitatea de a-l folosi mai repede. Trebuie să avem răbdare cu el pentru că vine după o accidentare. Sper să se refacă și să poată juca meciul cu Dinamo. Acum nu avem cum să vedem un duel Marica — Mutu pentru că Marica nu e apt. Dar probabil se vor întâlni la ultima etapă", a afirmat Reghecampf.

Revenit după o leziune musculară suferită la 6 martie, Ciprian Marica a fost introdus în teren în minutul 46 al partidei din deplasare cu Pandurii Târgu Jiu, dar după doar 21 de minute a cerut schimbarea din cauza durerilor, transmite Agerpres.ro.

Atacantul nu va putea evolua în meciul Steaua — ASA Târgu Mureș, programat, duminică, de la ora 20,30, pe Arena Națională din Capitală, în cadrul etapei a 5-a a play-off-ului Ligii I la fotbal.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 23 Februarie 2015
Stire din Sport : Reghecampf, din nou în Liga I?
Pagina a fost generata in 0.4271 secunde