Reghecampf pleacă de la FCSB. Ce salariu va avea din vară

234
Reghecampf pleacă de la FCSB. Ce salariu va avea din vară - reghecampfsteauabecalicontract05-1493793619.jpg

Articole recomandate

Laurențiu Reghecampf nu va mai fi aproape sigur din vară antrenorul FCSB-ului. Tehnicianul s-a înțeles verbal cu Al Wahda, conform informațiilor Digi Sport 1.

În ultima perioadă, tehnicianul vicecampioanei a fost la mare căutare, chiar dacă în ultimul sezon și jumătate nu a realizat nimic notabil pe banca roș-albaștrilor.

După ce au existat contacte avansate cu altă echipă din zona Golfului, Al-Gharafa, pentru Reghecampf a apărut o altă variantă din țările arabe. La fel de tentantă financiar. Cum la FCSB a simțit că a pierdut în mare parte vestiarul, iar sprijinul lui Becali nu mai e cel din trecut, tehnicianul s-a temut că va pierde o nouă oportunitate financiară excelentă. Ca atare, după ce Gigi i-a promis că nu îi va activa clauza de reziliere și îi va permite să plece gratis, Reghe e tentat să meargă la Al Wahda.

Contractul va fi valabil pe doi ani, iar românul îi va lua locul pe banca tehnică lui Javier Aguirre, un antrenor cu un CV impresionant. El a condus două naționale (Mexic și Japonia), dar a fost și pe banca tehnică la câteva echipe importante din Spania (cea mai cunoscută, Atletico Madrid).

Salariul promis de arabi lui Laurențiu Reghecampf este de 1,5 milioane de dolari plus bonusuri de performanță, cel mai important dintre ele fiind cel pentru câștigarea titlului, în valoare de un milion de euro. În prezent, Al Wahda e pe locul 5 în Emirate, iar din lotul lor nu se remarcă jucători cu un CV deosebit, scrie realitatea.net

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 23 Februarie 2015
Stire din Sport : Reghecampf, din nou în Liga I?
Pagina a fost generata in 0.3816 secunde