Concurs Farul a pus nouă jucători pe lista de transferări

764

Articole de la același autor

Șapte fotbaliști de la prima echipă a Farului au fost înștiințați, sâmbătă, că, din retur, clubul nu va mai conta pe serviciile lor. De asemenea, Farul va renunța și la doi jucători de la formația secundă.

Cei șapte sunt: portarul Adrian Vlas (26 ani), fundașul dreapta Răzvan Farmache (30 ani), stoperul Cristi Șchiopu (34 ani), fundașul stânga Florin Maxim (27 ani), mijlocașul la închidere Florentin Cruceru (27 ani), mijlocașul central Marius Nae (27 ani) și vârful sârb Dragan Gosic (27 ani). Cei doi de la Farul II sunt atacanții Tibor Moldovan (26 ani) și Florin Neaga (20 ani).
Situația unui al optulea "rechin" de la prima formație, stoperul Ion Barbu (31 ani), încă nu este stabilită, decizia definitivă urmând a se lua mâine. Tot mâine, într-o conferință de presă, clubul va face anunțul oficial în privința celor puși pe lista de transferări.
"Jucătorii au fost informați de antrenor, cu aprobarea mea, că sunt pe lista de transferări și că Farul nu îi are în vedere pentru prima echipă, în retur. În cazul lui Barbu, urmează să mai discutăm situația lui marți (n.n. - mâine), zi în care vom lua o decizie. În acest moment, 50% e pe listă, 50% nu e. Pentru ceilalți, decizia noastră e definitivă. În ceea ce-i privește pe Tibor Moldovan și pe Neaga, aceștia nu vor mai rămâne nici măcar la echipa a doua", a declarat, pentru "Cuget Liber", Gheorghe Bosînceanu, președintele Consiliului Director al FC Farul.
"Par mulți, dar această decizie se impunea. Au fost multe discuții. Trebuie să facem lucrurile clare. În cea mai mare parte, nu și-au adus contribuția la bunul mers al lucrurilor în echipă. Unii au creat probleme, inclusiv disciplinare și de atitudine, și, la un moment dat, din cauza lor, situația disciplinară risca să scape chiar de sub control. Aceste cauze s-au suprapus peste accidentările și problemele medicale cu care ne-am confruntat, astfel că, în tur, împotriva angajamentelor pe care și le-au luat, jucătorii nu au reușit să obțină decât 19 puncte", ne-a mai spus Gheorghe Bosînceanu.
Președintele CD al Farului apreciază că, printre jucătorii puși pe lista de transferări, sunt unii extrem de pretențioși, dar, când e să-și facă datoria, uită ce face clubul pentru ei, uită că Farul nu le oferă pâine albă, ci cozonac.
"Din punctul meu de vedere, și nu numai al meu, destui dintre aceștia nu merită să mănânce cozonac", a mai arătat Gheorghe Bosînceanu.

Cei care s-au dat loviți vor fi sancționați și vor pleca
Gheorghe Bosînceanu i-a acuzat pe unii dintre cei puși pe lista de transferări că s-au dat loviți în unele partide, creând mari probleme clubului.
"Au fost situații când unii, invocând motive discutabile, s-au dat loviți în anumite jocuri, fără a le păsa ce probleme creează. Clubul îi plătește să fie apți și să joace, nu să se dea loviți, gândind că astfel îi creează o problemă antrenorului. Și-au creat însă lor probleme. Cel puțin aceștia vor pleca și vor fi și sancționați", ne-a declarat Gheorghe Bosînceanu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.9867 secunde