Finalista Miss Univers Australia a murit la 23 de ani. Familia a decis să o deconecteze de la aparate

414
Finalista Miss Univers Australia a murit la 23 de ani. Familia a decis să o deconecteze de la aparate - 3screenshot20230505at091831-1683475744.jpg

Articole de la același autor

Sienna Weir, finalistă Miss Univers Australia, a fost deconectată de la aparate după ce în urmă cu o lună suferise un grav accident la un club de echitație. Sienna Weir, model australian și finalistă la Miss Univers 2022, avea 23 de ani, scrie Independent.


Accidentul produs la un club de echitație a avut loc în Australia, în 2 aprilie. Tânăra a fost dusă de urgență la spital, unde timp de mai multe săptămâni a fost ținută în viață de aparate. Familia a decis să o deconecteze de la aparate și a anunțat moartea ei. Pe rețelele sociale au fost transmise valuri de mesaje venite din partea celor care o apreciau, a colegilor din industria modei și a prietenilor.


“Îmi era colegă la echitație, asta mă doare și mai mult. Odihnească-se în pace”, a scris modelul Jasmin Selberg. “Ai fost una dintre cele mai drăguțe persoane din lume, luminai camera, lumea este mult mai întunecată acum că ai plecat. Deja îmi este atât de dor de tine”, a scris fotograful Chris Dwyer.


Agenția de modele care o reprezenta pe Sienna Weir a făcut publice mai multe fotografii cu ea, alături de mesajul: “Pentru totdeauna în inimile noastre”.


Weir a fost una dintre cele 27 de finaliste ale competiției Australian Miss Universe 2022. Într-un interviu acordat revistei Gold Coast, tânăra vorbise despre planurile ei de a se muta la Londra și de a-și continua cariera în modelling. A absolvit Universitatea din Sydney cu o dublă diplomă în literatură și psihologie și îi plăcea să scrie poezii. Tânăra povestise și despre dragostea ei pentru echitație, sport pe care îl practica de la vârsta de trei ani.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.3361 secunde