Fiul lui Alexandru Arşinel dezvăluie că actorul este internat într-un cămin de vârstnici: "Tata nu se mai poate deplasa"

403
Fiul lui Alexandru Arşinel dezvăluie că actorul este internat într-un cămin de vârstnici:

Articole de la același autor

Cristian, fiul cel mic al lui Alexandru Arșinel, a mărturisit că tatăl său a fost internat în urmă cu câteva zile într-un cămin specializat pe probleme locomotorii de lângă Bucureşti, asta din cauza faptului că îndrăgitul actor nu se mai poate deplasa.


În ultima perioadă, starea de sănătate a lui Arșinel s-a agravat, după ce marele actor în vârstă de 83 de ani s-a confruntat cu anumite probleme de ordin medical.

Fiul lui Alexandru Arlşinel a precizat pentru impact.ro, că decizia a fost luată recent, cu acordul părinților.


"L-am internat pe tata în urmă cu câteva zile la un cămin specializat pe probleme locomotorii, din apropierea Bucurestiului. Tata are niste escare la călcâie și nu se mai poate deplasa. Am decis că e mai bine așa pentru a începe procesul de vindecare și de a se recupera locomotor”, a indicat Cristian Arșinel.


"Mental, tata e bine, recunoaște lumea din jur și vorbește. Însă nu mai glumește ca pe vremuri. Nu știm cât va rămâne internat, cât va fi necesar pentru recuperarea sa. Mama a rămas acasă!”, a mai adăugat Cristian Arșinel.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3126 secunde