Fostul președinte Mihail Gorbaciov se întâlnește, mâine, la București cu Iliescu și Constantinescu

340
Fostul președinte sovietic Mihail Gorbaciov, care este așteptat mâine la București, va avea o întâlnire privată cu 22 de persoane, printre care foștii președinți ai României Ion Iliescu și Emil Constantinescu, miniștri, ambasadori și reprezentanți ai marilor companii.
Potrivit Mediafax, reprezentanții organizatorilor vizitei lui Gorbaciov la București au declarat că fostul președinte al URSS va sosi la București, mâine, la ora 11.45, pe Aeroportul Băneasa, unde va face o scurtă declarație de presă.
Ulterior, la ora 14.00, Gorbaciov va avea o masă privată cu 22 de persoane, la care vor participa foștii președinți ai României Ion Iliescu și Emil Constantinescu, miniștri, ambasadori și reprezentanții celor mai importante multinaționale din țară.
De asemenea, în cursul zilei de ieri era așteptată confirmarea participării la întâlnirea cu Gorbaciov a premierului Emil Boc.
Mihail Gorbaciov era așteptat și la Gala "Zece pentru România" de la sfârșitul lui 2009, însă și-a anulat participarea din motive de sănătate.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 10 Aprilie 2010
Stire din Actual : Cronică de peste Atlantic (XIX)
Pagina a fost generata in 1.6976 secunde