Video Foto-Video. ATAC ÎN STIL MAFIOT LA PARIS! O ROMÂNCĂ DE 23 DE ANI SE ZBATE ÎNTRE VIAȚĂ ȘI MOARTE, ARSĂ PE 85% DIN CORP

8382
Foto-Video. ATAC ÎN STIL MAFIOT LA PARIS! O ROMÂNCĂ DE 23 DE ANI SE ZBATE ÎNTRE VIAȚĂ ȘI MOARTE, ARSĂ PE 85% DIN CORP - img-1497597352.jpg

Articole recomandate

Doi români se zbat între viață și moarte după un atac în stil mafiot ce a avut loc lângă Paris. Un restaurant românesc plin cu clienți a fost incendiat de persoane necunoscute, iar 12 oameni au fost răniți în urma incidentului.


Atacul a avut loc în timp ce în local se aflau zeci de clienți. Cotidianul Le Parisien scrie că trei bărbați cu cagule au intrat în restaurantul românesc și au folosit gaze lacrimogene, apoi au stropit mobila și chiar unii clienți cu benzină. Agresorii au incendiat totul și apoi au fugit.





Bilanțul victimelor este de două persoane în stare gravă, transportate la spitalul din Saint Denis, și de 10 persoane rănite ușor, printre care și șase polițiști.

Trei din cei 12 răniți sunt de naționalitate română. Ancheta a fost preluată de poliția locală, care a anunțat că a arestat o persoană în acest caz.

Motivele atacului nu sunt cunoscute, dar printre posibilități se află aceea a unui atac rasist. Comunitatea românească din Paris vorbește și despre o agresiune a traficanților de droguri care ar fi fost refuzați de patronul restaurantului.


Imaginile dramatice filmate de un trecător după atacul cu sticle incendiare asupra restaurantului românesc din Paris o surprind pe tânăra de 23 de ani, grav rănită. Lidia, care a suferit arsuri grave, zace pe asfalt, lângă o colegă, scrie observator.tv



Originară din Bistrița Năsăud, Lidia era de aproximativ două luni în Franța, la muncă, spun prietenii săi din România. Se angajase la restaurantul Transilvania din Aubervilliers, o suburbie din Paris.


La Paris, era chelneriță în restaurantul românesc. În ziua atacului, era de serviciu. Se afla la bar, împreună cu o colegă, din Republica Moldova.


Lidia a fost spitalizată, iar medicii depun eforturi pentru a o stabiliza. Are arsuri pe 85% din suprafața corpului.














sursa foto-video: observator.tv


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5724 secunde