Gafă de proporții comisă de un post TV din Franța. Unde a fost pozitiționată România pe harta Europei

602
Gafă de proporții comisă de un post TV din Franța. Unde a fost pozitiționată România pe harta Europei - gafa-1646328730.jpg

Articole de la același autor

Postul de televiziune Francez BFM TV a comis o gafă de proporții, în timp ce relata despre războiul din Ucraina, prezentând o hartă a zonei de conflict și a țărilor vecine.


Astfel, în locul Ungariei apare… tot România. Așadar, țara noastră a fost pozitiționată în două locuri diferite pe harta Europei.


Imagine
Dar canalul BFM TV nu se află la prima gafă. În 2018, la mijlocul lunii decembrie, conducerea televiziunii respective și-a prezentat scuze publice, după ce difuzase cântecul „I Shot the Sheriff (Am Împușcat Sherifful)”, interpretat de Bob Marley.

Potrivit Reslitatea.net cântecul a fost difuzat în contextul în care atacatorul Cherif Chekatt a fost omorât de forțele de ordine, după ce a deschis focul la Târgul de Crăciun din orașul Strasbourg.

În timpul ediției speciale dedicate morții atacatorului, cunoscutul cântec al lui Bob Marley a fost difuzat mai mult de un minut de BFMTV, în jurul orei locale 22:20 (23:20 – ora României).


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2074 secunde