Galerie FOTO. Mormântul scufundat. Imagini din interiorul epavei Costa Concordia

546
1

Articole recomandate

Costa Concordia a fost scoasă la suprafață. La peste un an după ce vasul de croazieră s-a răsturnat lângă insula italiană Giglio, inginerii au reușit să aducă epava la suprafață cu ajutorul mai multor cutii uriașe din metal, pe care le-au atașat de punți și le-au umplut gradual cu aer.


Costa Concordia va fi transportată la șantierul naval din Genova, unde mai multe echipe vor distruge ambarcațiunea de lux. 32 de oameni și-au pierdut viața în timpul tragediei din ianuarie 2013, iar căpitanul vasului, Francesco Schettino, este acuzat de omor din culpă și abandonarea pasagerilor.

În septembrie anul trecut, Costa Concordia a fost scoasă la suprafață,în cadrul unei operațiuni care a durat 19 ore și a costat peste 600 de milioane de euro. Costurile totale ale operațiunii sunt însă mult mai mari.

32 de oameni și-au pierdut viața și alți patru mii de pasageri, printre care și 56 de români, au fost evacuați în urma naufragiului navei Costa Concordia. Vasul a eșuat acum doi ani și jumătate pe coasta vestică a peninsulei italiene, când căpitanul a navigat prea aproape de țărm. La scurt timp după naufragiu el a fost inculpat și este în continuare judecat. 

DailyMail a publicat câteva fotografii cu interiorul fastuosului vas.




Comentează știrea

ada
23 iulie 2014
:)))

56 de romani?????????????? :))))))))))

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3744 secunde