Ghana: Un avion cargo nigerian a ratat aterizarea și a lovit un microbuz provocând moartea a 10 persoane

454
Ghana: Un avion cargo nigerian a ratat aterizarea și a lovit un microbuz provocând moartea a 10 persoane - 1338697305a1-1338719073.jpg
Un avion cargo din Nigeria a ratat pista la aterizare, seara trecută, la Accra, capitala Ghanei, lovind un microbuz și omorând zece ocupanții ai vehiculului, au declarat surse aeroportuare și militare citate de France Presse.

"Zborul DHV 111, un avion cargo care făcea legătura între Lagos și Accra, a ratat pista la aterizare sâmbătă, 2 iunie, la orele 19.10", se precizează într-un comunicat al aeroportului. "Aparatul s-a prăbușit in apropierea stadionului Elwak pe un microbuz, omorând zece persoane'', a adăugat comunicatul.

Numărul victimelor a fost confirmat de către un militar de rang superior.

Avionul s-a prăbușit în exteriorul aeroportului, în apropierea unei baze militare și a stadionului, dar după cât se pare nu a lovit și locuințe.

Cei patru membri ai echipajului, printre care cei doi piloți ai avionului Boeing 727 al companiei Allied Air provenind din Lagos, au supraviețuit și au fost transportați la clinica aeroportului din capitala Ghanei.

AFP amintește că nicio catastrofă aeriană nu s-a înregistrat în ultimii ani în Ghana, o țară din Africa de Vest, cu o populație de 24 milioane de locuitori.

Vicepreședintele Ghanei, John Dramani Mahama, a promis o anchetă aprofundată.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7521 secunde