Ghid de cumpărături de Black Friday 2022. Cum să nu te păcălești

1815
Ghid de cumpărături de Black Friday 2022. Cum să nu te păcălești - friday-1666700474.jpg

Articole de la același autor

Pentru cei care plănuiesc să achiziționeze produse de Black Friday 2022,există o serie de sfaturi care îi vor ajuta să facă față haosului din această zi și să nu fie păcăliți cu oferte false.


Black Friday 2022 va fi organizat în România pe 11 noiembrie. Prezentăm mai jos un ghid de cumpărături de Black Friday 2022 pentru cei care se pregătesc de cumpărături, precum și o serie de sfaturi utile pentru această zi.

1. Verificați în prealabil produsele pe care le doriți

Nu are rost să cumpărați ceva ieftin, dacă se dovedește că produsul nu este bun. În sezonul reducerilor, mulți cumpărători achiziționează produse ieftine despre care nu știu nimic, iar apoi sunt dezamăgiți de acestea.


Pentru a evita astfel de situații, cel mai bine este să verificați dinainte produsele pe care le doriți și să citiți recenzii, pentru a afla ce spun despre produsele respective persoanele care le-au achiziționat deja.

2. Aveți grijă la mărcile necunoscute

Reducerile sunt peste tot de Black Friday, însă, spre exemplu, doar pentru că în descrierea unui televizor scrie că are 4K și HDR, nu înseamnă și că veți primi ceea ce căutați. Recomandarea este să vă îndreptați spre branduri cunoscute sau spre produse care v-au fost recomandate de persoane care le-au folosit deja.


3. Faceți o listă cu diferiți retaileri care vând același produs

Numărul mare de tranzacții din ziua de Black Friday poate duce la blocarea site-urilor și la epuizarea rapidă a stocurilor.

Pentru astfel de situații, este bine să aveți o listă cu mai multe magazine în care se vând produsele pe care le doriți, pentru a avea alternative.Citește mai departe






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6977 secunde