Au văzut lumea de sus! Eliza Samara şi compania au jucat tenis de masă pe Arcul de Triumf

93
Au văzut lumea de sus! Eliza Samara şi compania au jucat tenis de masă pe Arcul de Triumf - 1-1666700506.jpg

Articole de la același autor

Loturile naţionale de tenis de masă-seniori ale României au fost la înălţime pe Arcul de Triumf şi au făcut ce ştiu mai bine. Campionii au jucat pe monumentul istoric din Bucureşti în cadrul unei eveniment la care a participat inclusiv preşedintele Federaţiei Române de Tenis de Masă, Cristinel Romanescu.

„Până acum, am jucat tenis doar în sală, nici măcar în parc, dar într-un loc ca acesta! De la înălţime, totul se vede bine! A fost ceva foarte frumos şi inedit, iar faptul că am fost cu toţii aici e un lucru mare”, a declarat constănţeanca Elizabeta Samara.

La masa de joc a intrat şi antrenorul lotului feminin, Viorel Filimon, de la CSM Constanţa.

XXX

Bernadette Szocs, singura jucătoare de tenis de masă din România la WTT Champions Macao 2022, şi-a încheiat parcursul de vis în sferturile de finală, printre sportivii din topul mondial.

După victoria de senzaţie din optimi, 3-2 (8-11, 11-9, 11-8, 7-11, 13-11) cu Chen Meng (China), nimeni alta decât campioana olimpică en-titre, „Bernie” a întâlnit, în sferturi, o altă jucătoare, de calibru, multipla medaliată olimpic Mima Ito, din Japonia.

A fost un nou duel spectaculos, în care românca a păstrat suspansul până la final, după ce a reuşit de fiecare dată să egaleze situaţia şi să împingă soarta calificării în decisiv. În ultimul set, ea a revenit de la 4-9, a câştigat patru puncte consecutive, dar Mima Ito a gestionat presiunea pusă din partea opusă a mesei şi s-a calificat în semifinale. Scor final Bernadette Szocs - Mima Ito 2-3 (8-11, 11-8, 3-11, 11-7, 8-11).

Foto: Facebook / Federaţia Română de Tenis de Masă

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0161 secunde