Spectacol total la masa de joc! O nouă ediţie a Cupei Sport Pentru Sănătate la Tenis de Masă s-a consumat la Constanţa

385
Spectacol total la masa de joc! O nouă ediţie a Cupei Sport Pentru Sănătate la Tenis de Masă s-a consumat la Constanţa - tenis-1666511215.jpg

Articole de la același autor

Ieri, în incinta Tomis Mall din centrul oraşului Constanţa, s-a desfăşurat o nouă ediţie a Cupei Sport Pentru Sănătate la Tenis de Masă, turneu organizat pentru amatori. De data aceasta s-a concurat la Liga Starter, nivel pentru începători, însă meciurile au fost extrem de spectaculoase. Cei 15 participanţi şi-au dat silinţa să îşi etaleze veleităţile sportive şi să ajungă cât mai sus în clasament. După disputarea grupelor principale, s-a trecut la grupele superioare, iar apoi a urmat careul de aşi care a avut strălucirea sa aparte. astfel, medalia de aur a fost obţinută de tânărul Nicolas Elgazzar, care l-a învins în finală pe campionul en-titre, Jean Sauget. Pe locul al treilea s-a clasat Ioan Ciobanu. Turneele de tenis de masă pentru amatori continuă la Constanţa. astăzi se dispută Liga Master, iar în weekendul viitor se vor desfăşura Superliga şi Liga Challange. Organizatorul acestor turnee, Andrei Radu Dan, este de părere că evenimentul a reprezentat un real succes.

"Au fost meciuri foarte interesante, cu răsturnări de situaţie. Ceea ce trebuie să înţeleagă toată lumea este că aici se face sport pentru sănătate. Aspectul acesta contează cel mai mult. Desigur, participanţii vor şi să câştige şi astfel apar rivalitîţi la masa de joc. Dar cel mai important este că aici s-a creat o comunitate în care jucătorii, din rivali, devin prieteni", ne-a declarat Andrei Radu Dan.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6341 secunde