Giovanni Francesco și RCS&RDS vor lansa o nouă televiziune muzicală

300
Giovanni Francesco și RCS&RDS vor lansa o nouă televiziune muzicală - rcs98902100-1316098297.jpg

Giovanni Francesco și compania RCS&RDS, care dețin deja împreună postul Music Channel, vor să lanseze în acest an o nouă televiziune muzicală, care se va numi H!T Music Channel.


Societatea Music Channel SRL din București, care îi are ca acționari pe Giovanni Francesco - 50% și Integrasoft SRL (asociat unic RCS & RDS SA) - 50%, au solicitat Consiliului Național al Audiovizualului (CNA) o licență audiovizuală prin satelit pentru televiziunea muzicală H!T Music Channel.

Solicitarea a fost luată în discuție în ședința de joi a CNA, însă a primit doar cinci voturi "pentru" de la cei nouă membri ai Consiliului prezenți. Pentru a fi acordată, o licență are nevoie de minimum șase voturi "pentru" din partea a minimum opt membri CNA întruniți în ședință. Astfel, Consiliul a decis să solicite "îmbunătățirea" proiectului pentru lansarea televiziunii H!T Music Channel, solicitarea de acordare a licenței pentru acest post urmând să fie discutată într-una din ședințele viitoare ale CNA.

Prezent la ședința CNA, Giovanni Francesco a declarat că principala deosebire între H!T Music Channel și actualul post Music Channel va fi de public țintă.

 

Citește mai departe...



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3236 secunde