Evangelos Venizelos:

"Grecia nu are nevoie de ștergerea datoriei și de asistență financiară suplimentară"

163
2

Articole recomandate

Grecia nu va solicita al treilea pachet de asistență financiară și își poate acoperi necesitățile de finanțare fără a fi o povară suplimentară pentru creditorii săi, prin îmbunătățirea condițiilor referitoare la datoria țării și posibila revenire pe piețele de obligațiuni anul viitor, a afirmat adjunctul premierului elen, Evangelos Venizelos, transmite Reuters. 

"Înțelegem foarte, foarte bine cât de dificil este pentru fiecare guvern să accepte ștergerea unei părți din datoria Greciei. Noi nu solicităm o ștergere a datoriei. Putem rezolva problema fără a-i împovăra suplimentar pe partenerii noștri instituționali", a afirmat Venizelos, într-un interviu acordat Reuters, la New York. 

Economia Greciei este în al șaselea an de recesiune, rata șomajului a ajuns la aproape 28%, iar șomajul în rândul tinerilor se apropie de 60%.

Comentează știrea

scotiabankloans
2 noiembrie 2013
Hello

Cauti un împrumut? Sau te-a refuzat un împrumut de către o bancă sau instituție financiară pentru unul sau mai multe motive? Ai locul potrivit pentru soluții de împrumut aici! Scotia investiții credite bancare pentru a da împrumuturi pentru companii si persoane fizice cu rata scăzută și accesibile dobândă de 2%. Va rugam sa ne contactati prin e-mail azi ([email protected])

kalvinkingloanmanagementfirms
10 aprilie 2014
kalvinkingloanmanagementfirms

Sunteți în căutarea pentru un împrumut cu rate ale dobânzii mult mai mici decât durata împrumutului? Ați încercat să obțină credite de la banca, dar nici un succes? Vă aflați în nevoie urgentă de bani pentru a ieși din datorii? Nevoie de finanțare pentru a extinde sau de a stabili propria ta afacere? . Noi oferim credite pe termen lung și scurt, cu un împrumut suma variind de la 5000 dolari $ 5,000,000.00 milioane, cu o rată scăzută de 2% din lume Contacte: {King) Email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4851 secunde