"Grecii au două opțiuni: rămân sau pleacă din zona euro"

446
1
Grecii vor opta, la alegerile generale din luna iunie, dacă rămân sau pleacă din zona euro, iar Europa trebuie să fie pregătită pentru orice eventualitate, a declarat premierul britanic, David Cameron. Cameron, prezent la Chicago înaintea unui summit NATO, a respins ideea că summit-ul G8 de la sfârșitul săptămânii trecute de la Camp David ar fi fost un eșec, deoarece crede că "a ajutat la cristalizarea modului de gândire al liderilor economici mondiali și, în particular, la cristalizarea modului de gândire al membrilor zonei euro".

"Acum trebuie să trimitem un mesaj foarte clar oamenilor din Grecia. Există o alegere: puteți vota să rămâneți în zona euro, cu toate angajamentele pe care vi le-ați asumat, sau puteți vota altfel, pentru a pleca. Important este ca liderii zonei euro să aibă pregătite planuri pentru ambele situații, planuri clare care să ne protejeze eco-nomiile, să le asigure stabilitatea, iar eu voi face tot posibilul în Marea Britanie pentru a mă asigura că și noi suntem pregătiți", a afirmat premierul britanic.

Comentează știrea

ionel
22 mai 2012
Oportunitate unica

Daca ai ramas fara loc de munca si nu gasesti o iesire din criza am o solutie pentru tine.Daca ai calculator si conexiune la internet atunci pregateste sa castigi bani in fiecare zi ,chiar din prima zi .Pentru mai multe detalii contacteaza prin email:[email protected]

Articole pe aceeași temă

Marţi, 15 Mai 2012
Stire din Actual : Explozie la Atena
Marţi, 15 Mai 2012
Stire din Actual : Grecia se întoarce la urne
Pagina a fost generata in 0.4035 secunde