Guvernul grec se teme de o nouă lovitură extremistă

96
1
Guvernul grec  se teme de  o nouă lovitură extremistă - grecia-1384236290.jpg

Articole recomandate

Ministrul grec al Ordinii Publice, Nikos Dendias, a declarat că se teme de o nouă lovitură extremistă, după asasinarea a doi membri ai partidului neonazist Zori Aurii, după uciderea unui antifascist. 

"Îmi este teamă de o nouă lovitură de răzbunare, care a fost cea mai mare teamă a mea după asasinarea lui Pavlos Fyssas", muzicianul antifascist ucis la jumătatea lui sep-tembrie de un membru al partidului Zori Aurii, a subliniat ministrul, pentru săptămânalul duminical To Vima.

Dendias a declarat că se teme "de declanșarea unei spirale de atacuri teroriste și o vendetă sângeroasă care va duce la lipsă de siguranță în societate".

Ancheta uciderii de către doi necunoscuți, la 1 noiembrie, a lui Emmanuel Kapelonis, în vârstă de 22 de ani, și a lui Giorgos Fou-doulis, în vârstă de 27 de ani, două gărzi locale ale partidului Zori Aurii, pe un bulevard de la periferia de nord a Atenei, este încredințată luptei împotriva terorismului.

Autoritățile examinează în special pista grupurilor anarhiste sau a extremei stângi elene care au reven-dicat periodic, în ultimii ani, mai multe atentate, în general fără victime. 

Comentează știrea

christian louboutin keychain
28 februarie 2014
christian louboutin keychain

christian louboutin outlet phoenix Stiri Actual : Guvernul grec se teme de o nouă lovitură extremistă | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online christian louboutin keychain http://sunsmilecard.com/images/christian-louboutin-bridal.asp

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3436 secunde