Ilie Năstase, revoltat după parada de Ziua Națională: "Imnul României nu mai există"

186
Ilie Năstase, revoltat după parada de Ziua Națională:

Articole de la același autor

Fostul tenismen, Ilie Năstase, îl atacă dur pe președintele Klaus Iohannis. Acesta spune că l-a urmărit în timpul defilării de 1 Decembrie și a fost mirat de faptul că șeful statului arăta ca un robot, relatează Antena3.ro


"Sunt aceleași personaje de atâția ani. Lucrurile nu se schimbă. Avem singura lege din lume în care noi ne vindem terenurile. Politicienii noștri nu sunt în stare să dea o lege în care să oprească treaba asta. Sunt multe lucruri care sunt în neregulă în țara asta", a declarat Ilie Năstase, la Antena 3.

"Pe mine mă deranjează că acești oameni sunt niște funcționari plătiți de noi. Să ne facă nouă bine, și copiilor noștri. Și ei își fac numai lor bine. Unde ați văzut un partid, în orice țară, să aibă steagul lui, imnul lui? În România există. Toate partidele au aceleași lucruri. Imnul României nu mai există. Nu mai e important. Imnurile lor sunt importante. Ei fac politică pentru ei. Pentru găștile lor.

Parada e făcută pentru români, pentru toți, de la copilul ăla mic până la cei de vârsta mea. Acolo trebuiau puse niște steaguri, o tribună, ca să stea omul confortabil. O dată pe an nu putem să facem asta?", a mai spus fostul tenismen.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6052 secunde