IMAGINI INCREDIBILE! Cascada Niagara a înghețat

143

Articole recomandate

Temperaturile scăzute din Statele Unite și Canada au înghețat, la propriu, Cascada Niagara, una dintre cele mai spectaculoase din lume, scrie Ziare.com.

La începutul lunii ianuarie, un canadian care reușise să escaladeze partea înghețată a cascadei a suprins o serie de imagini inedite. La mai bine de o lună, cascada este tot înghețată.

Meteorologii nu au vești bune. Americanii și canadienii nu vor scapa de "vortexul polar" prea curând, fiind prognozat un nou val de ger.


Modul în care arată acum Cascada Niagara amintește de înghețul complet al acesteia din anul 1936, atunci când s-a format o perdea de gheață de câteva sute de metri.

În jur de 70 de recorduri de temperatură au fost doborâte marți, peste 1.200 de zboruri au fost anulate doar în Chicago și temperaturile resimțite au ajuns până la minus 52 de grade Celsius, în Statele Unite.

Temperaturile resimțite, de până la minus 53 grade Celsius, neobișnuite în ultimii 20 de ani, ninsorile și poleiul au provocat zeci de morți în mai puțin de o săptămână.

Paralizarea traficului aerian a devenit un coșmar pentru numeroși americani, care nu se pot întoarce acasă după sărbătorile de sfârșit de an, în timp ce numeroase școli au fost închise în mai multe state, unde autoritățile le-au cerut locuitorilor să rămână în case, sccrie mediafax.

sursa foto: www.torontosun.com



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2717 secunde