IMAGINI ȘOCANTE! Atacuri TERORISTE în Boston: Morți, răniți și oameni cu membre amputate!

2159
Două explozii au avut loc în apropierea liniei de final a maratonului din BOSTON. Bilanțul preliminar al atentatelor din Boston este de cel puțin trei morți și 144 de răniți, conform unor surse medicale și poliției, relatează CNN. Printre morți se numără și un copil, în vârstă de opt ani, alți opt minori primind îngrijiri medicale, conform Boston Globe.


Cel puțin zece persoane rănite au membrele amputate, potrivit unui expert în terorism. Cele două explozii s-au produs "simultan", în apropierea liniei de sosire, la aproximativ 50-100 de metri distanță, potrivit șefului poliției din Boston Ed Davis, care în cursul serii a anunțat că bilanțul a crescut de la doi la trei morți.


Guvernatorul statului, Deval Patrick, a vorbit despre "peste 100 de răniți dintre care unii sunt în stare gravă". Un băiat în vârstă de opt ani ar fi una dintre cele trei victime, potrivit presei americane, iar mai mulți răniți sunt, de asemenea, copii. Președintele Barack Obama a promis că cei responsabili vor "simți întreaga greutate a justiției". 


Potrivit anchetatorilor, care citează o serie de martori, un bărbat îmbrăcat într-o cămașă neagră, având în spate un rucsac negru, încercase să-și facă loc printre spectatori în zona delimitată cu aproximativ cinci minute înainte de explozie. În prezent, în spital se află un rezident din Arabia Saudită, dar acesta nu a fost luat în custodia poliției, întrucât anchetatorii nu sunt siguri că el ar avea vreo legătură cu exploziile din ajun






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6307 secunde