Împușcături în trafic în zona Gării de Nord din Capitală

837
O banală ceartă s-a transformat în câteva momente într-o luptă cu bâte și pistoale cu bile. Potrivit polițiștilor, bărbații care s-au luat la bătaie se cunoșteau. Incidentul s-a petrecut în zona Gării de Nord din Capitală.

"A fost un conflict între niște persoane care se cunosc de mai multă vreme. Unul dintre ei se deplasa cu o mașină. S-au întâlnit în trafic în zona Piața Gării de Nord. Sa-u certat. Unul dintre ei a coborât cu o bâtă, cu un baston telescopic. S-au dat jos și ceilalți pasageri din mașină. S-au luat la ceartă, s-au îmbrâncit. Cei care au căborârt din a doua mașină, care au venit după prima mașină, ar fi scos un pistol cu proiectile de cauciuc și a tras trei focuri. Ultimul foc l-ar fi rănit pe unul dintre bărbați la picior", a declarat pentru REALITATEA.NET Diana Sarca, purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei.

După incident, bărbatul rănit s-a dus acasă de unde a sunat la 112. El a fost dus la spital, iar în acest moment se află la secția de Poliție pentru a depune plângere.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 12 August 2011
Stire din Actual : S-a înfipt cu mașina în gard
Pagina a fost generata in 2.4218 secunde