Dezvăluiri șocante în cazul morții afaceristului din Bacău: sufocat cu perna și lovit cu bâtele

838
Dezvăluiri șocante în cazul morții afaceristului din Bacău: sufocat cu perna și lovit cu bâtele - polghidulbacauluiro44243000-1313134760.jpg

Articole recomandate

Procurorii spun că atacatorii l-au agresat pe afaceristul din Bacău în timp ce dormea. Valeriu Damian a fost sufocat cu o pernă și lovit în repetate rânduri cu bâtele de baseball, potrivit Realitatea.net. Medicii legiști susțin că omul de afaceri a fost lovit crunt cu bâtele de baseball. Din cauza loviturilor, omul de afaceri a suferit un infarct miocardic. Totuși, nu aceasta a fost cauza morții, ci axfixia mecanică, apărută după ce bărbatul a fost sufocat cu o pernă.

În momentul de față, polițiștii și procurorii au mai multe piste. Și totuși, indiciile merg către două variante: fie bărbatul a fost victima unui care s-a încheiat tragic, fie omul de afaceri a fost ucis din răzbunare.

Omul de afaceri băcăuan Valeriu Damian a fost găsit mort în locuința sa din județul Bacău în noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 3.00, de către soția sa. Damian avea picioarele legate și mai multe urme de lovituri pe corp, precum și echimoze.

Potrivit procurorilor, din primele cercetări la locuința omului de afaceri rezultă că a fost victima "unei infracțiuni de omor".

Omul de afaceri Valeriu Damian era căsătorit, avea două fete și deținea mai multe benzinării și magazine cu piese auto.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 12 August 2011
Stire din Actual : S-a înfipt cu mașina în gard
Pagina a fost generata in 1.534 secunde