În memoria Prinţesei Diana, Prinţul William vrea să ajute persoanele fără adăpost

153
În memoria Prinţesei Diana, Prinţul William vrea să ajute persoanele fără adăpost - diana-1655732502.jpg

Articole de la același autor

Prinţul William a evocat activitatea caritabilă a mamei sale, Prinţesa Diana, descriind-o ca ''deschizătoare de ochi'', în timp ce vindea pe o stradă din Londra copii ale unei reviste pentru ajutorarea persoanelor fără adăpost, afirmând că îşi asumă angajamentul în ceea ce priveşte evidenţierea acestei probleme, relatează luni Reuters, potrivit Realitatea.net


William, al doilea în linia succesiunii la tronul britanic, a fost văzut la începutul lunii iunie pe o stradă din Westminster ca vânzător de ''Big Issue'', ceea ce fac persoanele fără adăpost din Marea Britanie pentru a obţine un venit.

''Aveam 11 ani când am vizitat prima dată un adăpost pentru persoane fără adăpost cu mama mea, care în stilul ei inimitabil era hotărâtă să arunce o lumină asupra unei probleme ignorate, neînţelese'', a scris William în ultimul număr al revistei care a apărut luni.


Prinţesa Diana, care a murit într-un accident de maşină la Paris în 1997, a promovat şi a lucrat pentru zeci de organizaţii caritabile, sporind gradul de conştientizare despre persoanele fără adăpost, SIDA, lepră şi minele terestre, printre alte cauze.

Charity Crisis a estimat că 227.000 de familii britanice nu au avut locuinţă stabilă în 2021.


''Deşi pot părea unul dintre cei mai puţin probabili susţinători pentru această cauză, am crezut întotdeauna în folosirea platformei mele pentru a povesti aceste experienţe şi a atrage atenţia şi acţiunea celor care luptă'', a scris prinţul William.

''...Mă angajez să continui să fac tot ceea ce pot pentru a aduce în atenţie această problemă rezolvabilă nu doar astăzi, ci şi în lunile şi anii care vor urma'', a adăugat Ducele de Cambridge.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6081 secunde