Presupunere

În momentul naufragiului, căpitanul de pe Costa Concordia se distra cu o româncă

651
În momentul naufragiului, căpitanul de pe Costa Concordia se distra cu o româncă - costaconcordia1-1326966441.jpg
Presa italiană, citată de cotidianul Adevărul, vorbește despre o blondă de origine română sau moldovenească care se afla la cină cu căpitanul Schettino în momentul naufragiului.

Presa italiană vorbește insistent astăzi  despre o presupusă tânără româncă ce îl însoțea pe căpitanul navei Costa Concordia în momentul în care nava a naufragiat. "Misterioasa" româncă, blondă, nu făcea parte din echipaj, dar nu figura nici pe lista pasagerilor, scrie publicația "Il Secolo XIX". Românca lua cina cu comandantul Francesco Schettino în momentul naufragiului. Publicația italiană susține că un pasager a trimis redacției o poză în care comandantul poate fi văzut delectându-se cu mai tipuri de vin. Înainte de asta, căpitanul i-ar fi arătat româncei camerei de comandă a vasului.

Ieri seară, pe canalul Rai Tre, un supraviețuitor al naufragiului, Marco Monda, a povestit că la ora 21.15 se ducea cu soția sa spre restaurantul de lux de la ultimul etaj al navei când l-a văzut pe comandant însoțit de două tinere, una brunetă. Le-a arătat celor două pe fereastra restaurantului insula Giglio. "A urmat panica: nava se înclinase mult, s-au stins toate luminile. Au fugit toți", spune supraviețuitorul.

Potrivit ADN Kronos, Schettino ar fi recunoscut la interogatoriu că femeia în cauză era invitata unui alt ofițer și că a intrat într-adevăr în camera de comandă. O altă publicație, "Il Messaggero", scrie că tânăra era de fapt din Republica Moldova.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9556 secunde