Informații noi despre dispariția avionului Boeing 777 al Malaysia Airlines

372
Informații noi despre dispariția avionului Boeing 777 al Malaysia Airlines - malaysia-1397809082.jpg

Articole recomandate

Robotul submarin mobilizat pentru căutarea epavei avionului Boeing 777 al Malaysia Airlines în largul Australiei s-a scufundat vineri pentru a cincea oară, dincolo de adâncimea recomandată de fabricanți, dar nu a găsit nimic, relatează AFP.
Bluefin-21, echipat cu un sonar, a coborât până la 4.695 de metri, a declarat Marina americană, care participă la operațiunile de căutare a zborului MH370 dispărut la 8 martie cu 239 de pasageri la bord.
"Scufundarea la astfel de adâncimi prezintă riscuri pentru echipament și operațiunile sunt supravegheate îndeaproape", a adăugat aceasta.


Datele colectate în timpul acestei scufundări nu au arătat nimic anormal pe fundul Oceanului Indian pe care îl explorează, la circa 2.000 de kilometri nord-vest de Perth, oraș situat pe coasta de vest a Australiei, a anunțat Centrul comun de coordonare a agențiilor (JACC), care se ocupă de organizarea căutărilor zborului MH370.
Precedentele scufundări nu au detectat nici ele nimic deosebit, ia JACC a decis să trimită Bluefin-21 dincolo de 4.500 de metri adâncime pentru care este programat în mod normal.


Zborul MH370 asigura legătura între Kuala Lumpur și Beijing la 8 martie dimineața, când a dispărut de pe ecranele radarelor civile, la o oră după decolarea din capitala malaysiană.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.1225 secunde