Inna, Alina Eremia, Casual Band și Bryana Holingher concertează în Craiova în noaptea de Revelion

145
Inna, Alina Eremia, Casual Band și Bryana Holingher concertează în Craiova în noaptea de Revelion - revelion-1640791914.jpg

Articole de la același autor

Inna, Alina Eremia, Casual Band şi Bryana Holingher vor concerta în centrul Craiovei în noaptea de Revelion, în cadrul unui spectacol organizat de municipalitate.

Potrivit Primăriei Craiova, scena va fi amplasată pe strada A.I. Cuza, între Universitate şi Teatrul Naţional "Marin Sorescu", iar spectacolul de Revelion va începe vineri la ora 21,30, iar trecerea dintre ani va fi marcată printr-un foc de artificii.

"Suntem bucuroşi să le vedem pe Inna şi Alina Eremia live, de Revelion, alături de artişti craioveni cu care ne mândrim, într-un spectacol grandios ce va avea loc în centrul oraşului. Inna are milioane de fani pe toate continentele, iar Alina Eremia este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. Îi aşteptăm vineri seara pe toţi craiovenii în stradă, să păşim cu speranţă în noul an şi să admirăm focurile de artificii de pe strada A.I. Cuza", a declarat primarul municipiului Craiova, Olguţa Vasilescu.

Potrivit Agerpres artiştii care vor deschide seara de Revelion sunt membrii trupei Casual Band, iar spectacolul va continua cu recitalul Bryanei Holingher, urmată Alina Eremia, iar trecerea dintre ani va fi marcată de Inna.


Accesul la eveniment este liber, cu respectarea măsurilor de protecţie din perioada de pandemie. Pentru o mai bună vizibilitate, va fi amplasat şi un ecran în dreptul Teatrului Naţional "Marin Sorescu".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 01 Mai 2015
Stire din Monden : INNA, ACCIDENT TERIBIL
Marţi, 10 Februarie 2015
Stire din Monden : Inna, în vizită la Antonia
Pagina a fost generata in 1.2527 secunde