Concurs Interlopul de la Cluj a fost prins

1014
1
Interlopul de la Cluj a fost prins - gore-1312886321.jpg

Articole recomandate

Interlopul Gore a fost prins și la această oră se află la sediul de poliție pentru cercetări. "A fost prins în zona străzii clinicilor din Cluj. Nu a opus rezistență. Asupra lui a fost găsit și cutitul cu care se presupune că l-a înjunghiat pe brancardier. Era singur. El a fost dus la IPJ Cluj urmează să vină si procurorul de caz. Toate persoanele de la unitatea de primire urgențe au fost audiate. Nu a avea nimic cu brancardierul, l-a atacat la întâmplare", a declarat Marcel Bonțidean, șeful Poliției Cluj-Napoca, citat de Realitatea.net.

Marius David, zis și Gore, barbatul care l-a înjunghiat pe brancardierul de la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) a Spitalului Județean din Cluj-Napoca, este cercetat de procurorii Parchetului Tribunalului Cluj, fiind acuzat de tentativă la omor calificat.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj au dispus, marți, începerea urmăririi penale față de învinuitul Marius David, pentru tentativă la omor calificat, se arată într-un comunicat al Parchetului instanței supreme.

Din primele cercetări a rezultat că, în noaptea de luni spre marți, Marius David s-a prezentat, împreuna cu soția sa, pentru tratament medical de urgență la Unitatea de Primiri Urgențe nr. 1 a Spitalului Clinic de Urgență Cluj. În jurul orei 6.00, Marius David a amenințat patru brancardieri și i-a aplicat unuia dintre aceștia lovituri cu un cuțit, "producându-i prin înjunghiere leziuni la nivelul brațului stâng, precum și la nivelul toracelui (cu secționarea a două coaste)", potrivit procurorilor.

"Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor de fapt, iar în ceea ce-l privește pe învinuitul David Marius, se efectuează demersuri în vederea depistării și prinderii acestuia", se mai arată în comunicatul citat.

Brancardierul de la UPU a Spitalului Județean din Cluj-Napoca, înjunghiat de Marius David, membru al lumii interlope din municipiu, a fost operat, starea acestuia fiind stabilă.

Șeful UPU Cluj a precizat că în ultimele zile Marius David, zis "Gore", s-a prezentat de mai multe ori la urgență pentru a primi îngrijiri medicale, medicii trimițându-l la secția de psihiatrie, dar acesta a refuzat să meargă.


Comentează știrea

me
9 august 2011
de ce nu da-ti legea moarte pentru moarte

Guvernul e de vina legile pentru crima in unele cazuri chiar nu exista,iar legile care au ramas sunt prea slabe pentruun criminal de Romania. Dar asta este Romania.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4918 secunde