Jaf armat pe autostrada București-Pitești: hoții au plecat cu peste 20 de kg de bijuterii din aur

995
Jaf armat pe autostrada București-Pitești: hoții au plecat cu peste 20 de kg de bijuterii din aur - jafarmatbucuresti208356007234300-1312882997.jpg

Articole recomandate

O mașină care transporta o cantitate importantă de aur, cel mai probabil lingouri și bijuterii, a fost jefuită de mai mulți indivizi înarmați, pe Autostrada București-Pitești. Hoții se aflau într-un autoturism de culoare neagră, dotat cu girofar și baston tipic Poliției Rutiere.
O cantitate considerabilă de bijuterii a fost furată, cu puțin timp în urmă, pe A1, pe sensul de mers București-Pitești. Valoarea bijuteriilor ar fi de aproximativ un milion de euro.

Un autoturism care transporta bijuterii pentru o firmă care făcea o prezentare a fost obligat să tragă pe dreapta de trei indivizi înarmați, cu fețele acoperite. Hoții au spart geamurile mașinii de valori și au plecat cu peste 20 de kg de aur. Mașina nu era blindată.

Se pare că hoții au acționat la pont pentru că mașina de transport nu atragea în niciun fel atenția.

"Hoții erau cu un autoturism de culoare neagră cu girofar și baston tipic Poliției Rutiere", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Argeș, Dan Dinu, la Realitatea TV.

Persoanele aflate în autoturismul atacat nu au fost rănite.

Poliția Rutieră a instalat filtre pentru a-i prinde pe hoți. Traficul nu a fost oprit pe autostradă.

Jafuri similare au avut loc în țară, în ultima perioadă. Cel mai recent jaf a avut loc pe 10 iunie anul acesta pe șoseaua de centură a Capitalei. Autoturismul unui bărbat care ridicase de la bancă 200.000 de euro a fost blocat în trafic de trei bărbați cu cagule pe față care l-au amenintat cu pistolul si au sustras banii.

Cu doar o lună înainte, pe 24 mai a avut loc un incident similar. Doi bărbați au fost prădați ca-n filme după ce au ridicat bani de la o bancă din Sectorul 4. Hoții le-au blocat mașina în trafic și au furat o borsetă în care cele două persoane aveau 200.000 de lei. Jaful armat a avut loc în jurul orei 18.00. Bărbații mergeau cu un autoturism de teren pe Șoseaua Giurgiului, când mașina le-a fost blocată de două autoturisme, din care au coborât mai mulți indivizi îmbrăcați în haine negre. Bărbații jefuiți vindeau și cumpărau fier vechi.

Pe 28 februarie 2011 mai multi romi din Sintesti au fost jefuiți de 180.000 de euro de doi tâlhari înarmați, care circulau cu o mașină cu girofar. În plină zi, la intrarea in Jilava, pe un drum extrem de circulat, o mașină cu girofar și sirena a blocat în trafic autoturismul victimelor. Doi bărbați înarmați, cu fețele acoperite au trecut imediat la treabă. Un complice îi aștepta la volan.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 09 August 2011
Stire din Actual : Interlopul de la Cluj a fost prins
Pagina a fost generata in 1.4346 secunde