Ion Țiriac vorbește despre Simona Halep: "Este o jucătoare extraordinar de bună, dar care se mișcă prost"

404
Ion Țiriac vorbește despre Simona Halep:

Articole de la același autor

Ion Țiriac a acordat un interviu exclusiv, în care a vorbit despre jucătoarea de tenis Simona Halep. Acesta spune că nu se uită la meciurile ei și explică de ce.


Ion Țiriac a povestit într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Antena 3 care este părerea sa despre Simona Halep. El a mai punctat faptul că Ilie Năstase este cel mai inteligent om pe care l-a cunoscut vreodată.

"Simona datorează totul familiei ei. Ce spune despre caracterul ei vedem împreună în interviul realizat de colega mea Violeta Moroianu.

"Halep este un fenomen care s-a născut exact ca Năstase. Simona Halep datorează totul familiei care a împins-o și pe urmă ei însăși, care s-a sacrificat fizic și psihic.


Un multitalent, o jucătoare care a avut mult succes, care a făcut o diferență mare în România în lumea sporturilor și probabil că o să rămână una din cele mai mari personaje ale societății române, nu numai a sportului românesc.


Simona Halep are un caracter bine definit al ei, care cu partea bună, partea medie și partea mai puțin bună e încă destul de tânără pentru tenis.Citește mai departe


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4713 secunde