X

Simona Halep, decisă să se mute în Franţa, aproape de antrenorul său

198
Simona Halep, decisă să se mute în Franţa, aproape de antrenorul său - halepcasa-1662730133.jpg
Imediat după ce a semnat cu Patrick Mouratoglou, la începutul lunii aprilie 2022, Simona Halep a luat o serie de decizii radicale în viața ei. În prima fază, a făcut curățenie printre membrii care alcătuiau stafful ei, apoi i-a cerut divorțul soțului, Toni Iuruc, iar acum pare pregătită să facă și următorul pas: să se mute cu totul în sudul Franței, acolo unde, coincidență sau nu, locuiește și antrenorul ei.

Surse apropiate tenismenei au mărturisit că Simona a vizionat deja mai multe vile în zona Nisa – Monte Carlo cu mama ei, Tania.

Împreună cu cele două, a fost la vizionări și o notăriță, soția unui văr al lui Toni Iuruc. Sportiva a căutat inițial să cumpere o vilă mai aproape de Biot (localitate în departamentul Alpes-Maritimes din sud-estul Franței), unde se găsește Academia de Tenis Mouratoglou (ATM), dar s-a reorientat către Sophia Antipolis (mai aproape de Nisa).

Pe de altă parte, după ce s-ar muta în Monaco, Simona Halep nu exclude nici posibilitatea ca ea să solicite și cetățenia franceză. Sursele arată că investiția imobiliară pe care Simona Halep are de gând să o facă este și una care ar ajuta-o pe termen lung în ce privește colaborarea cu academia lui Mouratoglou.

Proprietățile vizate de Halep se află chiar între Monte Carlo și Biot, în zona Vilfranche sur Mer-Eze-Cap d’Ail. De aici s-ar face doar un sfert de oră cu mașina până la academie.

În această ultimă zonă tampon poate să facă antrenamente chiar și la Monte Carlo County Club, arena unde casa princiară monegască organizează de aproape 100 de ani turnee de tenis.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3555 secunde