Simona Halep şi iadul îndurat la Washington. Infern la 40 de grade Celsius

154
Simona Halep şi iadul îndurat la Washington. Infern la 40 de grade Celsius - halepprobleme-1659712823.jpg

Articole de la același autor

Simona Halep a avut parte de un meci de coșmar în turul doi de la Washington. A fost condusă cu 4-0 și în setul doi a abandonat după ce i s-a făcut rău, cel mai probabil din cauza căldurii. Jucătoarea din România are în program două turnee, înainte de participarea la US Open.


Turneul de la Washington a fost unul destul de complicat pentru Simona Halep. În primul tur a câștigat cu nervi și a dat cu racheta de pământ, fapt ce îi va aduce o amendă, iar a doua partidă nu a reușit să o termine. Confruntarea cu Anna Kalinskaya a început foarte rău, iar sportiva din Rusia a condus cu 4-0.


Atunci au fost primele semne că Halep nu se simte bine, jucătoarea noastră solicitând ajutorul echipei medicale. A primit săruri și un prosop cu gheață, dar lucrurile nu s-au ameliorat, iar în setul doi, când adversara conducea cu 7-5, 2-0, a abandonat.

Din imagini s-a văzut foarte bine că sportiva din România era epuizată. La ora disputării partidei, la Washington erau 40 de grade Celsius şi umiditate foarte mare.

După câteva zile de pauză, jucătoarea din Constanța va participa la Toronto, competiție care începe pe 8 august.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6214 secunde