Simona Halep, antrenament inedit înaintea începerii sezonului pe suprafaţă dură

142
Simona Halep, antrenament inedit înaintea începerii sezonului pe suprafaţă dură - halepcurte-1658857763.jpg
Simona Halep a făcut un antrenament inedit înaintea sezonului de hard american, jucând tenis în propria curte de la Snagov.

Simona Halep s-a antrenat marți pe terenul de hard din curtea casei sale, care este asemănător cu cele din America, din complexul Flushing Meadows, care găzduiește Grand Slam-ul de la US Open.

Căldura și-a spus cuvântul, iar Simona a renunțat la tricou în timpul meciului de antrenament. Marele avantaj al româncei este acela că are piscină în curtea casei și se poate răcori după antrenament.

Simona Halep a oferit imagini inedite, jucând tenis doar în bustieră, în propria curte. Apoi, românca a postat pe Instastory o fotografie de la piscină. Halep a reluat antrenamentele în România, iar săptămâna aceasta va pleca la Washington, pentru a participa la turneul WTA 250 programat în perioada 1 – 7 august.

Halep și-a construit un teren de tenis spectaculos, dotat cu nocturnă, în curtea vilei de la Snagov. Românca a luat decizia de a-și amenaja propriul teren de tenis, după ce în urmă cu mai mulți ani a trăit un episod care i-a lăsat un gust amar. „Simo” a mărturisit că, pe vremea când nu avea un nume foarte mare în tenisul mondial, i-a fost interzis accesul la Centrul Național de Tenis, acolo unde trebuia să își desfășoare antrenamentele.Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.615 secunde